Våra märken Här hittar du ett urval av de fabrikat vi arbetar med
Barassi

Barassi - Lorem ipsum

Chriss

Chriss tillverkar skor och stövlar av allra högsta klass i det välkända skodistriktet Montebelluna i Italien. Varumärket grundades för över 20 år sedan. Skorna är alltid på toppen av modetrender. Man kontrollerar alltid kvaliteten på läder och sula, formen på skon och sedan genomgår skon ett test för att kontrollera förekomsten av skadliga ämnen. Chriss erbjuder sina kunder både i Italien och utomlands, det verkliga "Made in Italy".

SE KOLLEKTIONER

Chriss logo

Diemme

Diemme tillverkar kvalitetsskor i det välkända skodistriktet Montebelluna i Italien. I mer än tio år har man tagit fram ett brett utbud av skor. Skorna handtillverkas och man använder endast material av högsta kvalitet för att garantera det bästa av produkterna. Kundens tillfredsställelse är Diemmes huvudmål och man arbetar ständigt för att förbättra pålitlighet, prestanda, komfort, teknik och hög kvalitet på sina produkter.

SE KOLLEKTIONER

Diemme logo

Gep Chaussures

Gep - Lorem ipsum...


Laro

Laro - Lorem ipsum...

Mid-point

Ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

SE KOLLEKTIONER

Mid-Point logo

Samson

Samson - Lorem ipsum...

Sledgers

Sledgers är ett top-of-the-line varumärke för herrskor med både elegansen av en stadssko och komforten i en sportsko. De har utvecklat speciell forskning och innovativa tekniker för att skapa komfort och samtidigt uppfylla mycket specifika och strikta kriterier. Ända sedan varumärket grundades har det varit ett krav att varje stil uppfyller dessa krav.

SE KOLLEKTIONER

Sledgers logo

© Bengt Ymén Skoagentur AB