Vem vill ha boots året om?

En välarbetad Chelsea boot till festen, högtiden eller vardagen - finns det?

Enligt dagens vanor och trender så är en sådan känga något av det mest användbara en dam kan ha. Vi kan föreslå en bindsydd sådan. Ganska lätt att komma i och ur – inga snören eller knäppning, inte för hög och inte för låg. Inte för elegant, men heller inte för grov eller sliten.

Kan man få det mer lagom? Att det är en robust konstruktion i kraftiga material gör den inte sämre. Håller längre än man orkar med – ja den risken får man ta om man köper den, men jag tror inte att detta betraktas som ett problem.

Det kan kanske vara mer problem att finna den i handeln – inte för att den är slutsåld utan mer för att butikerna inte vågar ta in något nytt. De tror inte att de kan sälja den om det inte står något visst namn i den. Detta är vi de första att beklaga. Vi kan ju inte sätta dit ett märke eller namn som vi inte har rätt till, utan vi säljer den med det diskreta namn och märke som fabriken sätter i den.

Man vill ju tro att produkten trots allt är viktigare än märket.

Men om det skulle vara problem att finna den i handeln så, kära konsumenter, hör av er till oss så skall vi ordna fram den på ett eller annat sätt.

Ta en titt på Chriss Chelsea 5099 i bilden nedan.

© Bengt Ymén Skoagentur AB